Sähkön myynti
Sähkön siirto
Sähköliittymät
Palvelut

Palvelut

Palveluhinnasto

Asennuspalvelut

Ammattitaitoiset sähköasentajamme tekevät laskutustyönä sähkötöitä asiakkaidemme toivomusten mukaan.
Sisäasennustöitä emme pääsääntöisesti suorita.

Voit tilata sähköasentajan esimerkiksi

  • Selvittämään ja korjaamaan liittymispisteen kuluttajan puolella sijaitsevan sähkövian

  • Kytkemään ja asentamaan liittymiskaapelin

  • Kytkemään ja asentamaan työmaakeskuksen


Kaapelinäyttö

Jos olet tekemässä kaivuutöitä, varmista etukäteen, ettei alueella ole sähkökaapeleita. Soittamalla meille saat selville, onko kaapelinäyttö tarpeellista ennen työhön ryhtymistä.

Näytöt yhtiömme kaapelien sijainneista ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Paikannamme tarvittaessa laskutustyönä myös liittymispisteen takaiset kaapelit.

Muistathan ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen kuin ryhdyt kaivamaan!


Puunkaatoapu

Kun kaadat puita sähkölinjojen välittömässä läheisyydessä, ole hyvä ja ota yhteyttä palvelunumeroomme. Tarjoamme asiakkaillemme maksutonta puunkaatoapua, kun kaadettava puu voi kaatuessaan vaurioittaa sähköjohtoja tai kaatajalla on sähkötapaturmariski.

Antaessamme puunkaatoapua sähköjohtojen läheisyydessä valvomme, opastamme ja autamme puunkaatajaa mm. kaatotunkkeja, köysiä ja taljoja apuna käyttäen. Kaatosahauksen ja puun jälkikäsittelyn tekee ylensä tilaaja itse. Kaava-alueella tarvittavat puunkaatuluvat hankkii tontin omistaja.

Puunkaatoapu on maksuton, kun linjan omistaja on Kuoreveden Sähkö Oy. Liittymispisteen jälkeisten linjojen puunkaatoavusta ja palvelumaksuista voi asiakas sopia tapauskohtaisesti.

Kuoreveden Sähkö Oy • Korpitie 5 • 35600 HALLI • puh (03) 5320121